GAGGENAU’NUN EFSANE FIRINI EB 388

+gaganeauGaggenau EB 388, beyaz eşyada devrim yaratan göz hizasındaki ve 90 cm genişliğindeki ilk fırın olma unvanının yanına, 30 yılı aşkın süredir aynı tasarım ve el işçiliği ile üretilerek zamana meydan okumayı da ekliyor. Model ile  aynı anda 3 – 4 farklı yemeği, hindi veya bir av hayvanını pişirmek mümkün olabiliyor. Zaten EB 388’in “kuzu” lakabı da 90 cm genişliği ve 78 litrelik iç hacmi sayesinde, küçük bir kuzuya yetecek kadar geniş bir alana sahip olmasından geliyor. EB 388’in çevirme şişinde 3-4 kanatlı için de yeterli yer bulunuyor. Fırın taşı özelliği ile istediğiniz büyüklükte bir ekmeği, pideyi ya da pizzayı pişirebiliyorsunuz. Pirolitik temizleme özelliği sayesinde mutfaktaki işi yarı yarıya azaltan modelde dijital saat, pişirme süresi otomatiği, iç hacim için fiili sıcaklık göstergesinin yanı sıra 50 dereceden 300 dereceye kadar elektronik sıcaklık kontrolü sunan 11 ayrı ısıtma yöntemi de bulunuyor.

PAYLAŞ : Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestEmail this to someoneBuffer this pageDigg thisFlattr the authorShare on RedditShare on StumbleUponShare on TumblrPrint this page