Gaggenau EB 388

+EB388Gaggenau EB 388, göz hizasında ve 90 cm genişliğinde “ilk fırın” olma unvanının yanına 40 yıldır aynı tasarım ve el işçiliği ile üretilerek zamana meydan okumayı da ekliyor. Modelde aynı anda üç, dört farklı yemeği, hindi veya bir av hayvanını pişirmek mümkün olabiliyor. 78 litrelik iç hacmi sayesinde küçük bir kuzuya yetecek kadar geniş bir alana sahip. Çevirme şişinde üç, dört kanatlı için yeterli yer bulunuyor. Fırın taşı özelliği ile istediğiniz büyüklükte bir ekmeği, pideyi ya da pizzayı pişirebiliyorsunuz.

PAYLAŞ : Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestEmail this to someoneBuffer this pageDigg thisFlattr the authorShare on RedditShare on StumbleUponShare on TumblrPrint this page